Andre udgivelser

 

 

 

 

 

 

 

I 2014 udgav Lisbeth den allerede meget roste DET SØDE – sundhed & nydelse, med hendes bedste opskrifter på kager, desserter og andre søde lækkerier uden sukker, mælk og hvede. Besøg bogens side her og køb dit signerede eksemplar her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis e-guide – download kvit og frit her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

E-bog udkommet oktober 2013: Organisér Dig Sund – 5 nemme trin til mere grønt i din hverdag.

Læs mere om bogen her i shoppen, hvor den også kan blive din for bare 99 kr. Lightversion gratis her

 

 

 

 

 

Lisbeth har i 2012 sammen med flere andre sundhedseksperter bidraget til den gratis e-bog                                                                                                                                                                                                                                     Til Middag med de sunde; du kan downloade den kvit og frit her

 

Naturlig Mad Året Rundt – Tiderne Skifter 1998.
163 sider. Farvefotos. ISBN:87-7445-784-5
Bogen er udsolgt. Kan lånes på biblioteket.

 

Bagsidetekst:
En kogebog der byder på rigt varieret, sund og appetitvækkende mad baseret på korn, friske grøntsager, bønner, fisk og frugt – suppleret med spændende specialiteter, der viser mange nye muligheder når det gælder grøn madlavning.
Naturlig Mad Året Rundt bygger på et helhedssyn og har velsmag, balance, kvalitet og omtanke som nøgleord. Det er farvestrålende mad, der er fyldt med livsvigtige vital- og næringsstoffer og som passer til det danske klima.En inspirerende, informativ og praktisk madbog med gode ideer og råd, der kan bruges af alle med interesse for grøn mad – både begynderen og den erfarne på området.

Naturlig Mad – Tiderne Skifter 1990.
207 sider. Farvefotos. ISBN: 87-7445-455-2
Bogen er udsolgt. Kan lånes på biblioteket.

 

Omslagstekst:
En smuk og fornyende og anderledes kogebog i den grønne genre med et bredt udvalg af velsmagende og spændende retter.
En komplet og praktisk guide til den der ønsker at lave mad af sunde, naturlige råvarer; mad der hverken skaber mangler eller overflod, men som skaber en god balance og et solidt fundament.

ARTIKLER

Soja – godt eller skidt ?
Helseministeriet.dk oktober 2009
Lisbeths grundige artikel om sojas sundhedsfremmende egenskaber samt gennemgang af videnskabelige data omkring kritikpunkter og advarsler. 
Se artiklen Soja – godt eller skidt ? her

Sojaforvirring
Nyt Aspekt juli 2009
Sojabønnen er i årtier blevet prist og fremhævet som en sund madvare, men nu er der røster, der advarer mod soja. Hvad skal man tro? Inklusiv opskrifter. 
Se artiklen Sojaforvirring her

Mere grønt – mindre rødt
Lysstrejfet maj 2009
Artikel om hvordan vi bedst passer på både krop og klode i hverdagen.
Se artiklen Mere grønt – mindre rødt her

Spis havets grøntsager
- så får du både fine smagsoplevelser, masser af mineraler og dekorative måltider.
Nyt Aspekt februar 2002
Artikel om tang med facts, guide og opskrifter.
Se artiklen Spis havets grøntsager her

Forårets grønne vitaminbomber
Nyt Aspekt april 2000
Artikel om lægeplanten brændenælde, gavnlig til mangt og meget.
Facts og opskrifter.
Se artiklen Forårets grønne vitaminbomber her