Om Lisbeth

 

Lisbeth Tordendahl har i mere end 30 år arbejdet dedikeret med sund bæredygtig livsstil. Hun brænder for lækker sund grøn mad, der giver daglig glæde, nærer optimalt og skaber balance i krop og sind. Og for en livsstil med daglige vaner, der respekterer menneskets og naturens delikate balancer og styrker kroppens selvhelbredende potentiale bedst muligt.

Lisbeth er uddannet kostkonsulent, biopat/naturopath og urteterapeut. Og har desuden deltaget på et hav af kurser indenfor holistisk livsstil. Hun har igennem årene delt sin viden og ekspertise som både underviser, terapeut, konsulent, forfatter og kok og har derigennem inspireret masser af mennesker til at leve et sundere og gladere liv med masser af lækker mad og bevidste valg. Grønne proteiner er Lisbeth’s 3. kogebog. (Se menupunktet Andre udgivelser for øvrige).

Bevidst at vælge lækker, sund og klimavenlig mad er en kærlighedserklæring  til kroppen, til hele dig, dem du elsker og dem der elsker  dig.  Det er en kærlighedserklæring til selve livet og planeten jorden !

 

I sin private praksis hjælper hun både børn og voksne til overskud, mere sundhed og balance gennem positive forandringer sat i gang af en unik og individuel kombination af kosttilskud, naturmedicin, kostjusteringer og bevidste valg.

Læs mere om Lisbeths klinikpraksis, kurser, workshops mm. her:  www.lisbethtordendahl.dk

Kontakt Lisbeth på tlf. 30103010, e-mail: lisbeth@tordendahl.dk

 

Jeg er simpelthen vild med lækker, smuk og livgivende mad ! De mange farver og former, pirrende dufte, forskellige konsistenser og vidunderlige smage. Madlavning er min største hobby. Jeg elsker det sanselige og kreative i processen og er konstant igang med at afprøve mine mange nye ideer og udvikle nye opskrifter. Jeg håber de kan inspirere dig til en sund og nydelsesfuld hverdag !